Rreth Panairit

HoReCa® Fair Albania tashme eshte kthyer ne tradite. Pregatitjet per edicionin e trete vazhdojne me ritme intensive nga stafi yne. Edicioni i 3te do te zhvillohet ne datat 03-06 Mars 2016 ne qendren me te madhe per zhvillimin e panaireve ne vend, Tirana Expo Centre. Parashikojme qe te kemi mbi 140 kompani pjesemarrese ne HoReCa® 2016, afro 40% e te cileve ekspozues nderkombetare. Ne vetem dy edicione te kaluara, HoReCa® eshte kthyer ne liderin absolut per ekspozimin e kompanive te ketij segmenti ne vend, nje vend per takime eskluzive midis kompanive prodhuese apo sherbyese dhe klienteve me te mire, qofshin grosiste apo kliente final. Ne HoReCa®, kompanite krijuan sinergji te reja, me shume se kliente, krijuan nje te ardhme ndryshe.

03-06 Mars 2016, Event Market shpk, kompania organizatore e HoReCa®, nder shume te reja surprize, sjell edicionin e pare te Wedding Show® Albania. Duke u zhvilluar ne te njejten periudhe dhe ne te njejtin ambjent, keto dy panaire, te cilet kane me shume se 50% te sektoreve te perbashket, do te krijojne nje sinergji midis eventeve dhe nje atmosfere festive, duke kthyer HoReCa® dhe Wedding Show® destinacionin me te rendesishem te atyre 4 diteve.

Fale fushates promocionale qe Event Market shpk ka pregatitur per HoReCa® dhe Wedding Show®, mijera vizitore profesioniste nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi, do te na vizitojne, duke e kthyer Tiranen ne datat 03-06 Mars 2016, ne kryeqytetin e pritjes se profesionisteve.

Koha e Mbetur

Comments are closed.

Follow us

  • Spot Panairi HoReCa

  • Horeca Panair 2015